Lid worden

Personal information

KNLTB lidmaatschap

Wat leuk dat je lid wilt worden van T.C. Leende! Met je lidmaatschap ben je ook direct lid van de KNLTB. Kijk hier voor de voordelen. 

1/5 Algemeen
>
>
2/5 Bardiensten Van senioren leden wordt verwacht dat je 2 bardiensten per jaar draait om de betrokkenheid van de leden te vergroten. Mocht dit echt niet mogelijk zijn, kan dit worden afgekocht voor 30 euro per dienst.
3/5 Betalingsmethode Standaard maken wij gebruik van iDeal voor betaling van inschrijfgeld, contributie, training, etc. Kijk voor actuele tarieven op onze website. Indien je de voorkeur geeft aan een automatische incasso, kies dan voor Automatische Incasso.
4/5 Aanvullende informatie Van de ouders van jeugdleden wordt verwacht dat zij zich enkele malen per jaar zullen inzetten t.b.v. activiteiten welke door de jeugdcommissie voor de jeugdleden worden georganiseerd. De activiteiten kunnen zijn: begeleiding bij de jaarlijkse spelletjesdag, bal- en slagvaardigheid, binnenactiviteit of kantinedienst tijdens jeugdtoernooien of competitie.
5/5 Akkoordverklaring

Contributies 

  • Contributie senioren per jaar: €150,00
  • Contributie junioren (tot 18 jaar) per jaar: €60,00
  • Zomerchallenge (Senioren): €65,00

Seniorenleden (18 tot 70 jaar) dienen bardiensten te vervullen. Voor details en mogelijkheden deze af tekopen verwijzen wij naar het barreglement.

 

Overig
  • Inschrijfgeld senioren: €15,00
  • Inschrijfgeld junioren: €15,00
  • Sluimerlidmaatschap: €25,00

 

Tennislessen

Inschrijven voor tennislessen is apart en wordt apart berekend. Zie hiervoor Trainingen

 

Privacy verklaring

Bij inschrijving ga je akkoord met onze privacyverklaring.