Logo

Banen beperkt beschikbaar

8 mei, 2019

In verband met het clubkampioenschap Gemengd Dubbel en aansluitend de KNLTB voorjaarscompetitie 2019 zijn onze banen op sommige dagen gereserveerd en dus niet beschikbaar voor vrij tennis.

Wij hebben een overzicht gemaakt dat als bijlage aan deze pagina wordt toegevoegd. Wij proberen het zo goed mogelijk actueel te houden.

Wij vragen uw begrip voor het feit dat op sommige avonden geen banen voor recreatief tennis beschikbaar zijn.

Invitatietoernooi 30 juni 2019

8 mei, 2019

Inmiddels is het invitatietoernooi een vast onderdeel van het jaarprogramma geworden. Dit jaar organiseren we dit toernooi voor onze senioren op zondag 30 juni 2019.

Ga op zoek naar een tennispartner met wie je op deze zondag graag een paar partijtjes wilt tennissen op de banen van TC Leende.
Deze tennispartner mag geen lid zijn van onze eigen tennisvereniging.
Hij of zij kan wel een vriend, vriendin, collega, familielid, kennis, buurman of buurvrouw zijn die de minimumleeftijd van 18 jaar heeft bereikt.
We hopen zowel in damesdubbel, herendubbel als gemengd dubbel wedstrijden te kunnen spelen.

Aanvang van de eerste wedstrijden zal zijn om 10.30 uur.
We hopen op zoveel aanmeldingen dat de laatste wedstrijden tussen 16.00 en 17.00 uur zullen eindigen.

Kosten voor deelname € 5,00 per persoon. Hiervoor verzorgen wij voor u tussendoor een lunch.

Geef je op door beide namen en adressen en speelsterkte (dubbel) door te geven via toernooicommissie@tcleende.nl of via onze website www.tcleende.nl.

Uiterste aanmelddatum: Vrijdag 14 juni 2019.

Clubkampioenschap Enkel 2019 (senioren)

8 mei, 2019

Het clubkampioenschap enkel 2019 voor senioren staat weer voor de deur.
Het zal worden gehouden in de periode 10 t/m 24 juni 2019.
Uiterste aanmelddatum 28 mei 2019.

Meer informatie is terug te vinden in de bijlage onder de tab clubkampioenschap Enkel.

Inloopuur voor de jeugd

18 april, 2019

Heb je zin om te gaan tennissen maar je wilt het eerst een paar keren uit proberen dan kan dit!
Op de donderdagen van 17:00 – 18:00 uur heeft onze trainer Rudy Saleh hier een speciaal inloopuur voor.

Ook je vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom.
Voor een leenracket wordt gezorgd.

GEEN E-MAIL ONTVANGEN !!!!

9 maart, 2019

We ontvangen de laatste paar weken regelmatig geluiden dat e-mails die verzonden zijn vanaf toernooicommissie@tcleende.nl, maar mogelijk ook een van de andere e-mailadressen van @tcleende.nl niet ontvangen worden.

Probleem doet zich vooral voor bij leden met een gmail emailadres. Helaas voor ons worden de e-mails door gmail op dit moment aangezien als SPAM, waardoor de mails in uw SPAM terechtkomen.
Wij kunnen dit helaas niet voor u oplossen. U zult of ook in uw SPAM moeten kijken of de blokkering op ons e-mailadres moeten opheffen via uw eigen computer (of telefoon).

Bent u van mening dat u e-mails mist, laat het ons weten, dan kunnen wij u de betreffende informatie wellicht nog toezenden.

Belangrijk: GEEN ALCOHOL ONDER 18 JAAR !!!!!!!!!

1 juni, 2016

Er mag aan jongeren onder de 18 jaar geen alcohol worden verkocht. Ook mogen jongeren tot hun 18e geen alcohol bij zich hebben in het openbaar, bijvoorbeeld op ons park en in de kantine. Wij zullen hier als vereniging erg streng en alert op moeten zijn. Er mag aan jongeren onder de 18 jaar geen alcohol worden verkocht.
Tot 25 jaar is er bovendien een verplichting tot legitimeren. Bij twijfel zal door de barmedewerkers om legitimatie gevraagd worden.
Ook kunnen barmedewerkers weigeren alcohol te schenken wanneer daar, volgens hen, een reden voor is.

De gemeente Heeze-Leende heeft op zaterdag 19 maart j.l. een controle op deze wet in onze kantine uitgevoerd. Wij hebben ons helaas niet aan de voorgeschreven regels gehouden.
In het kader van deze overtreding werd ons direct meegedeeld dat er bij onze vereniging gedurende het seizoen onverwachte controles zullen worden uitgevoerd. Wanneer daarbij ongeoorloofde praktijken (dus toch alcohol schenken aan personen onder de 18 )worden aangetroffen, krijgt de club een fikse boete en heeft dit ook gevolgen voor onze tapvergunning.

Het zal wellicht even wennen zijn dat er om legitimatie wordt gevraagd of dat er bij twijfel zelfs helemaal geen alcohol geschonken wordt. Toch rekenen wij op jullie begrip.

Het bestuur