Logo

Banen beperkt beschikbaar

20 maart, 2019

In verband met het clubkampioenschap Gemengd Dubbel en aansluitend de KNLTB voorjaarscompetitie 2019 zijn onze banen op sommige dagen gereserveerd en dus niet beschikbaar voor vrij tennis.

Wij hebben een overzicht gemaakt dat als bijlage aan deze pagina wordt toegevoegd. Wij proberen het zo goed mogelijk actueel te houden.

Wij vragen uw begrip voor het feit dat op sommige avonden geen banen voor recreatief tennis beschikbaar zijn.

Clubkampioenschap Gemengd Dubbel – senioren

14 maart, 2019

Het programma van het clubkampioenschap Gemengd dubbel 2019 voor de senioren is gepubliceerd op toernooi.nl

Er zijn maar liefst 30 koppels die meedoen.

De eerste wedstrijden zijn op woensdag 20 maart 2019 19.15 uur.

Link: toernooi.nl Gemengd Dubbel 2019

GEEN E-MAIL ONTVANGEN !!!!

9 maart, 2019

We ontvangen de laatste paar weken regelmatig geluiden dat e-mails die verzonden zijn vanaf toernooicommissie@tcleende.nl, maar mogelijk ook een van de andere e-mailadressen van @tcleende.nl niet ontvangen worden.

Probleem doet zich vooral voor bij leden met een gmail emailadres. Helaas voor ons worden de e-mails door gmail op dit moment aangezien als SPAM, waardoor de mails in uw SPAM terechtkomen.
Wij kunnen dit helaas niet voor u oplossen. U zult of ook in uw SPAM moeten kijken of de blokkering op ons e-mailadres moeten opheffen via uw eigen computer (of telefoon).

Bent u van mening dat u e-mails mist, laat het ons weten, dan kunnen wij u de betreffende informatie wellicht nog toezenden.

Jong-oud hussel 5 april 2019

21 januari, 2019

Belangrijk: GEEN ALCOHOL ONDER 18 JAAR !!!!!!!!!

1 juni, 2016

Er mag aan jongeren onder de 18 jaar geen alcohol worden verkocht. Ook mogen jongeren tot hun 18e geen alcohol bij zich hebben in het openbaar, bijvoorbeeld op ons park en in de kantine. Wij zullen hier als vereniging erg streng en alert op moeten zijn. Er mag aan jongeren onder de 18 jaar geen alcohol worden verkocht.
Tot 25 jaar is er bovendien een verplichting tot legitimeren. Bij twijfel zal door de barmedewerkers om legitimatie gevraagd worden.
Ook kunnen barmedewerkers weigeren alcohol te schenken wanneer daar, volgens hen, een reden voor is.

De gemeente Heeze-Leende heeft op zaterdag 19 maart j.l. een controle op deze wet in onze kantine uitgevoerd. Wij hebben ons helaas niet aan de voorgeschreven regels gehouden.
In het kader van deze overtreding werd ons direct meegedeeld dat er bij onze vereniging gedurende het seizoen onverwachte controles zullen worden uitgevoerd. Wanneer daarbij ongeoorloofde praktijken (dus toch alcohol schenken aan personen onder de 18 )worden aangetroffen, krijgt de club een fikse boete en heeft dit ook gevolgen voor onze tapvergunning.

Het zal wellicht even wennen zijn dat er om legitimatie wordt gevraagd of dat er bij twijfel zelfs helemaal geen alcohol geschonken wordt. Toch rekenen wij op jullie begrip.

Het bestuur