Logo

Uitstel competities KNLTB

1 april, 2020

KNLTB heeft de start van de voorjaarscompetitie en KIA Tenniskids competitie (rood en oranje) uitgesteld naar begin mei 2020.
De bedoeling is dat deze competities van start gaan in het weekend van 9 en 10 mei 2020.
Zo snel mogelijk na 21 april 2020 neemt KNLTB het besluit of de nieuwe startdatum en planning haalbaar is of dat nieuwe aanpassingen nodig zijn.

Voor meer informatie kan de website van KNLTB geraadpleegd worden.
LINK: KNLTB competitie info

Nieuws van de toernooicommissie

1 april, 2020

Beste tennisvrienden,

De maatregelen rondom het Coronavirus hebben uiteraard ook invloed op onze activiteitenkalender. Vandaar dat we graag voor jullie een en ander nog eens op een rijtje zetten.

Clubkampioenschappen Gemengd Dubbel 18 t/m 29 maart 2020
Zoals inmiddels bij jullie bekend is dit toernooi gecanceld.

Clubkampioenschappen Enkel 17 t/m 28 juni
De KNLTB heeft de start van de voorjaarscompetitie is voorlopig uitgesteld tot begin mei. Als deze competitie dan daadwerkelijk gespeeld kan worden, is dat uiteraard goed nieuws.
Wel heeft dit consequenties voor de Clubkampioenschappen enkel.
Mocht de KNLTB voorjaarscompetitie starten in mei dan is er in de genoemde periode in juni misschien geen ruimte voor dit Clubkampioenschap Enkel.
Mocht de competitie echter niet meer starten, dan is er misschien wel ruimte voor zowel clubkampioenschap Enkel als Gemengd.
Houdt daarom mail en website van TC Leende in de gaten voor nieuws.

Invitatietoernooi
Dit toernooi staat voorlopig nog op de planning voor zondag 5 juli 2020.

Inschrijven toernooien
Vooralsnog is het nog niet duidelijk of er überhaupt toernooien gespeeld kunnen gaan worden. Om die reden worden er dan ook geen uitnodigingen in deze Netpraot gepubliceerd.

Laten we hopen dat er snel betere tijden aanbreken, dat we het coronavirus achter ons kunnen laten, en dat we weer kunnen gaan genieten van leuke wedstrijden, het mooie weer, gezellige feestavonden maar vooral van een goede gezondheid.

Zodra duidelijk is wanneer we weer toernooien kunnen organiseren, worden jullie hierover geïnformeerd via de website en per e-mail.

Mocht je normaliter geen e-mail van ons ontvangen, maar wil je die de komende tijd wel ontvangen dan kun je hiervoor een e-mail sturen aan toernooicommissie@tcleende.nl

Wij houden je dan graag op de hoogte van onze activiteiten.

Pas goed op elkaar.

Sportieve groeten,

Anne-Marie, Lucienne, Monique en Wilma
Toernooicommissie

Tennispark gesloten ivm corona-maatregelen

31 maart, 2020

In navolging op de maatregelen zoals aangekondigd door het kabinet zal ons tennispark tot en met 28 april 2020 gesloten zijn.

Belangrijk: GEEN ALCOHOL ONDER 18 JAAR !!!!!!!!!

1 juni, 2016

Er mag aan jongeren onder de 18 jaar geen alcohol worden verkocht. Ook mogen jongeren tot hun 18e geen alcohol bij zich hebben in het openbaar, bijvoorbeeld op ons park en in de kantine. Wij zullen hier als vereniging erg streng en alert op moeten zijn. Er mag aan jongeren onder de 18 jaar geen alcohol worden verkocht.
Tot 25 jaar is er bovendien een verplichting tot legitimeren. Bij twijfel zal door de barmedewerkers om legitimatie gevraagd worden.
Ook kunnen barmedewerkers weigeren alcohol te schenken wanneer daar, volgens hen, een reden voor is.

De gemeente Heeze-Leende heeft op zaterdag 19 maart j.l. een controle op deze wet in onze kantine uitgevoerd. Wij hebben ons helaas niet aan de voorgeschreven regels gehouden.
In het kader van deze overtreding werd ons direct meegedeeld dat er bij onze vereniging gedurende het seizoen onverwachte controles zullen worden uitgevoerd. Wanneer daarbij ongeoorloofde praktijken (dus toch alcohol schenken aan personen onder de 18 )worden aangetroffen, krijgt de club een fikse boete en heeft dit ook gevolgen voor onze tapvergunning.

Het zal wellicht even wennen zijn dat er om legitimatie wordt gevraagd of dat er bij twijfel zelfs helemaal geen alcohol geschonken wordt. Toch rekenen wij op jullie begrip.

Het bestuur