Logo

Jeugd uitwisselingstoernooi

20 november, 2019

Op 8 december 2019 vind er op de tennisbanen van TV Heeze een uitwisselingtoernooi plaats voor de jeugd van TV Heeze, TC Leende, GLTV De Mast en TC De Helze.

Wil je meedoen, meld je dan aan voor 28 november 2019.

Voor meer informatie zie bijgaand document.

GEWIJZIGD: Beperkt beschikbare banen

26 oktober, 2019

Tussen 1 december 2019 en medio januari 2020 zijn in verband met de wintercompetitie en Oudejaarstoernooi op bepaalde dagen onze banen beperkt beschikbaar voor recreatief tennis.

Als bijlage is op deze pagina een overzicht opgenomen.

Inloopuur voor de jeugd

18 april, 2019

Heb je zin om te gaan tennissen maar je wilt het eerst een paar keren uit proberen dan kan dit!
Op de donderdagen van 17:00 – 18:00 uur heeft onze trainer Rudy Saleh hier een speciaal inloopuur voor.

Ook je vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom.
Voor een leenracket wordt gezorgd.

GEEN E-MAIL ONTVANGEN !!!!

9 maart, 2019

We ontvangen de laatste paar weken regelmatig geluiden dat e-mails die verzonden zijn vanaf toernooicommissie@tcleende.nl, maar mogelijk ook een van de andere e-mailadressen van @tcleende.nl niet ontvangen worden.

Probleem doet zich vooral voor bij leden met een gmail emailadres. Helaas voor ons worden de e-mails door gmail op dit moment aangezien als SPAM, waardoor de mails in uw SPAM terechtkomen.
Wij kunnen dit helaas niet voor u oplossen. U zult of ook in uw SPAM moeten kijken of de blokkering op ons e-mailadres moeten opheffen via uw eigen computer (of telefoon).

Bent u van mening dat u e-mails mist, laat het ons weten, dan kunnen wij u de betreffende informatie wellicht nog toezenden.

Belangrijk: GEEN ALCOHOL ONDER 18 JAAR !!!!!!!!!

1 juni, 2016

Er mag aan jongeren onder de 18 jaar geen alcohol worden verkocht. Ook mogen jongeren tot hun 18e geen alcohol bij zich hebben in het openbaar, bijvoorbeeld op ons park en in de kantine. Wij zullen hier als vereniging erg streng en alert op moeten zijn. Er mag aan jongeren onder de 18 jaar geen alcohol worden verkocht.
Tot 25 jaar is er bovendien een verplichting tot legitimeren. Bij twijfel zal door de barmedewerkers om legitimatie gevraagd worden.
Ook kunnen barmedewerkers weigeren alcohol te schenken wanneer daar, volgens hen, een reden voor is.

De gemeente Heeze-Leende heeft op zaterdag 19 maart j.l. een controle op deze wet in onze kantine uitgevoerd. Wij hebben ons helaas niet aan de voorgeschreven regels gehouden.
In het kader van deze overtreding werd ons direct meegedeeld dat er bij onze vereniging gedurende het seizoen onverwachte controles zullen worden uitgevoerd. Wanneer daarbij ongeoorloofde praktijken (dus toch alcohol schenken aan personen onder de 18 )worden aangetroffen, krijgt de club een fikse boete en heeft dit ook gevolgen voor onze tapvergunning.

Het zal wellicht even wennen zijn dat er om legitimatie wordt gevraagd of dat er bij twijfel zelfs helemaal geen alcohol geschonken wordt. Toch rekenen wij op jullie begrip.

Het bestuur