Logo

Enkel

Na enkele jaren hebben we hem (of haar) weer terug op de kalender kunnen zetten. Het clubkampioenschap enkel TC Leende, dit vindt plaats tussen woensdag 14 juni tot zaterdag 24 juni 2023.

De onderlinge strijd tussen The Best of The Best, met als resultaat dat je jezelf een heel jaar lang de tenniskampioen van Leende mag noemen.  Dat is wel heel heel heel erg bijzonder, want zelfs Roger Federer heeft dit toernooi nog nooit gewonnen.

De inschrijving is sinds vandaag geopend, dus kijk even in de bijlage “uitnodiging clubkampioenschappen enkel” en je ziet de bijzonderheden aangaande de verhinderingen, maar ook dat dit kampioenschap volgens de regels van de KNLTB gespeeld wordt, dus winst na 2 sets, oftewel een derde set wordt volledig gespeeld.  Maar dat zullen jullie als fanatieke tennissers conditioneel gezien makkelijk aankunnen.   Wat wel anders is ten opzichte van voorgaande jaren zijn de finales, die zullen dit jaar niet op zondagmiddag, maar op zaterdagavond gespeeld worden.

Inschrijven kan als je 17+ bent tot vrijdag 9 juni, maar het makkelijkst is als je het nu al meteen doet, dan weet je zeker dat je het niet vergeet.

toernooi.nl Clubkampioenschap Enkel 2023