Logo

Dubbel

Woensdag 30 augustus t/m zondag 10 september 2023

Na de zomervakantie is het tijd voor de dubbel clubkampioenschappen.

Wij hebben er veel zin in en zijn er helemaal klaar voor. Jij ook? Schrijf je dan snel in!

Heb je geen partner of ben je nog maar kort lid? Geen probleem, je kunt je namelijk ook alleen inschrijven. Wij helpen je graag om een tennispartner te zoeken. 

De volgende regels zijn op deze kampioenschappen van toepassing:

1.         Het Clubkampioenschap Dubbel wordt gehouden van woensdag 30 augustus t/m zondag 10 september 2023,

Op zaterdag 2 en zondag 3 september 2023 worden alleen wedstrijden gespeeld indien het voor de planning van het toernooi nodig is.

2.      Bij deelname mag je in de totale periode maximaal 3 verhinderingen per koppel opgeven. Deze verhinderingen mogen echter niet alle 3 in dezelfde week vallen (week is maandag t/m zondag).
Ben je tussen 30 augustus en 3 september nog verhinderd in verband met vakantie, dan is het toch mogelijk om mee te doen. We gaan er dan echter van uit dat je tussen 4 en 9 september geen verhindering hebt.

De halve finales worden gespeeld op vrijdagavond 8 september en zaterdag (ochtend, middag en/of begin van de avond) 9 september 2023. De toernooicommissie beslist op welke dag/tijdstip deze wedstrijden gespeeld worden. Geef bij aanmelding al aan als je een van deze dagen verhinderd bent. Beide dagen verhinderd is niet toegestaan. Op de finaledag zondag 10 september 2023 is geen verhindering toegestaan.
Je wordt verzocht verhinderingen voor de hele periode door te geven. Tijdens de toernooidagen worden geen nieuwe verhinderingen geaccepteerd.

3.      Inschrijving staat open voor senioren (17+ geboren vóór 1-1-2007).

4.      Er wordt gespeeld volgens de regels van de K.N.L.T.B.

5.      De partijen worden gespeeld om 2 gewonnen sets. De tiebreak regel is van toepassing voor iedere set.
Een eventuele derde set wordt als super-tiebreak gespeeld.

6.      In alle gevallen waarin dit wedstrijdreglement niet voorziet, beslist de wedstrijdleiding.

7.      Het toernooi wordt gespeeld op sportpark De Kleine Speel te Leende. Tijdens het toernooi te bereiken onder telefoonnummer 040-2061999.

8.      Wedstrijdleiding is in handen van de toernooicommissie TC Leende.

Halve finales en finales:

We hopen op vrijdagavond 8 september de halve finales voor het clubkampioenschap te kunnen spelen. Een verzoek daarom om op deze avond geen verhindering op te geven.

Als blijkt dat de halve finales niet op deze dag gespeeld kunnen worden, wordt er uitgeweken naar zaterdag 9 september (ochtend, middag en/of begin van de avond).

Heb je op vrijdag 8 en/of zaterdag 9 september toch een dringende verhindering bespreek dit dan vooraf met de wedstrijdleiding. In dat geval kan bekeken worden of er toch mogelijkheden zijn dit toe te staan. Dit geldt niet voor zondag 10 september, die dag is geen verhindering toegestaan.

Wellicht ten overvloede wijzen wij iedere deelnemer erop dat in het finaleweekend ook nog de laatste poulewedstrijden gespeeld kunnen worden.

Contact via e-mail kan naar toernooicommissie@tcleende.nl 

Aanmelding voor het clubkampioenschap kan plaatsvinden tot en met zondag 20 augustus 2023 door:

  • Aanmelden is vanaf 21 juli 2023 mogelijk en bij voorkeur via toernooi.nl (dubbel 2023) (selecteer tennis, selecteer periode augustus 2023, open vervolgens Clubkampioenschap Dubbel TC Leende). Je kunt alleen met login aanmelden. Je dient wel te beschikken over een 8-cijferig bondsnummer (rechtsonder op je KNLTB pas). Heb je geen bondsnummer gebruik dan een van onderstaande methodes.
  • Aanmelden via de website van TC Leende (www.tcleende.nl). 
    Hier is een inschrijfformulier, maar ook een link naar toernooi.nl (dubbel 2023) opgenomen.
  • Inleveren inschrijfformulier bij een van de commissieleden.

Bij aanmelding via toernooi.nl (dubbel 2023) of onze website ontvang je altijd een bevestiging via mail. Ontvang je die niet, meld je dan tijdig, dus vóór de sluiting van de inschrijftermijn.

We hopen op grote deelname van onze leden, zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau wedstrijden kan spelen.

Toernooicommissie e-mail: toernooicommissie@tcleende.nl