Logo

Nieuws van de toernooicommissie

22 april, 2020

Beste tennisvrienden,

De maatregelen rondom het Coronavirus hebben uiteraard ook invloed op onze activiteitenkalender. Vandaar dat we graag voor jullie een en ander nog eens op een rijtje zetten.

Clubkampioenschappen Gemengd Dubbel 18 t/m 29 maart 2020
Zoals inmiddels bij jullie bekend is dit toernooi gecanceld.

Clubkampioenschappen Enkel 17 t/m 28 juni
De KNLTB heeft besloten dat de voorjaarscompetitie definitief niet in mei en juni 2020 gespeeld gaat worden maar uitgesteld wordt tot het najaar 2020.
Tot 20 mei 2020 blijft het voor senioren niet mogelijk om te tennissen.
Medio mei horen we van het kabinet of de huidige maatregelen gehandhaafd blijven of mogelijk versoepeld kunnen worden. Dan kunnen we dus ook beslissen of het Clubkampioenschappen enkel in juni gespeeld kan worden.
Houdt daarom mail en website van TC Leende in de gaten voor nieuws.

Invitatietoernooi
Dit toernooi staat voorlopig nog op de planning voor zondag 5 juli 2020. Wellicht kunnen we medio mei hierover ook een sluit nemen.

Hou vol
Laten we hopen dat er snel betere tijden aanbreken, dat we het coronavirus achter ons kunnen laten, en dat we weer kunnen gaan genieten van leuke wedstrijden, het mooie weer, gezellige feestavonden maar vooral van een goede gezondheid.

Zodra duidelijk is wanneer we weer toernooien kunnen organiseren, worden jullie hierover geïnformeerd via de website en per e-mail.

Mocht je normaliter geen e-mail van ons ontvangen, maar wil je die de komende tijd wel ontvangen dan kun je hiervoor een e-mail sturen aan toernooicommissie@tcleende.nl

Wij houden je dan graag op de hoogte van onze activiteiten.

Pas goed op elkaar.

Sportieve groeten,

Anne-Marie, Lucienne, Monique en Wilma
Toernooicommissie